hits

Aurora Arnoldsen

vinter must

  • 08.02.2018, 15:08

// jakke - Cubus 

Jeg er en bomberjakke elsker og synes alltid at det er like kjipt hver gang det blir for kaldt til å bruke dem, så disse boblejakkene her har virkelig vært en lifesaver i vinter. Jeg haater hvordan håret floker seg og blir elektrisk når jeg går med skjerf, men med den høye halsen slipper man å tenke på det.

I tillegg til at de er supercomfy finnes de jo i så mange varianter og freshe farger!! Den skittenrosa (hahah kan man si det?) fargen er definitivt min favoritt.

Like fan av disse som meg?

faux leather

  • 01.02.2018, 19:23

Genseren min er faktisk fra eBay og kostet 48 kr. Assååå!! Ble overrasket over hvor fin den faktisk var på, i tillegg til at stoffet er supermykt. Elsk!

jakke - Zara // Bukse - Monki // sneakers - Superga 

Disse buksene fant jeg på Monki til 100kr!! Elsker hvor comfy de er i tillegg til at de er fine og kan brukes til mye. Men asså kan vinteren plis gå litt fortere? Kan ikke vente til jeg kan kaste vinterjakken og ta frem dongerijakker og skinnjakker. Trenger å kunne gå med sneakers uten å måtte vaske av søle og slaps hver eneste gang jeg kommer inn døra. 

Søndagschill

  • 28.01.2018, 18:11

Jakka - ZARA // Bukse - Monki // Genser - HER // Sko - HER

Idag tidlig dro jeg i kirka mi Hillsong på Grünerløkka. Digg måte å starte dagen på å bli tvunget opp og være litt sosial! Søndag er faktisk min favoritt dag å gå rundt i Oslo. Elsker den avslappende stemningen i gatene og måten det virker som alle har mye bedre tid på. Og når det i tillegg er sol - wii

Bylørdag

  • 27.01.2018, 21:33

Kåpe - Monki // Sko - Dr.Martens // Bukser - HER

Dagens shots fra gåturen med kjæresten til Tjuvholmen. Oslo trengte litt sol nå - digg!! 

Aurora Arnoldsen

Lever livet midt i Oslo by. Keep up!!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no