hits

Aurora Arnoldsen

måtte det skje nå

  • 12.02.2018, 16:57

Ikveld får vi besøk av en jentegjeng for å ha en liten avskjedsfest før en av jentene flytter til Australia for å studere. Veldig veldig koselig og det var også grunnen til at jeg fant ut at det var en god idè å støvsuge kjapt. Det som er greia er at forlovelsesringen min ligger som regel rett ved siden av senga når jeg ikke har den på. Må liksom vite hvor jeg har den for jeg er for fjern til å stole på at jeg ikke mister den hvis ikke. Siden den lå der var jeg så sjukt fokusert på at jeg ikke skulle støvsuge den. Å finne ut av hvordan man får den ut av støvsugeren igjen er det siste jeg vil bruke tid på idag. Så det jeg presterer å gjøre i stedet er å dunke støvsugeren borti vinduskarmen uten å legge merke til at jeg gjør det og at flere av neglelakkene som står der faller ned. Og selvfølgelig støvsuger jeg den ene. Haha BUU! Så nå sitter jeg å googler hvordan man åpner støvsugerposer da. Tidenes start på uka, woho! 

Men jo! Kanskje veldig sen lunsj men disse pannekakene måtte testes!! Fant denne oppskriften som jeg skulle halvere for å lage en liten porsjon. Hver eneste gang jeg skal det så prøver jeg å ikke glemme at jeg halverer, men alltid så er det en av ingrediensene jeg blir litt for ivrig med og så må jeg lage full oppskrift. Så det skjedde jo nå og. Men å ha ekstra av denne pannekakerøra gjør ikke så mye, for disse var altfor gode! Man må kjøpe inn litt ekstra som blåbær og cottage cheese til disse, men det er verdt det. 

Du trenger: 

4 ss cottage cheese

2 egg 

1 banan 

100 g ferske blåbær 

0,5 ts salt 

1 ts bakepulver 

4 ss havregryn 

4 ss lys glutenfri melmix 

1 dl laktosefri melk 

2 ss smør 

smør til steking 

Bland alt sammen med foodprosessor for å unngå masse klumper. La røra svelle i typ 15min og stek dem på middels varme. Avkjøl dem litt før du spiser de så de får stivnet litt. 

Egentlig helt sjukt, men vi har ennå ikke gått til innkjøp av vekt her i leiligheten. Ihvertfall ikke som jeg vet om, haha! Så da målte jeg bare sånn sirka i spiseskjeer. Om du vil ha mer nøyaktige mål, sjekk ut oppskriften til Tine! Glemte også å kjøpe lettmelk og brukte laktosefri melk med 0,7% fett istedet. Så derfor kompenserte jeg med 2 ss smør i røra.  

Ser det ikke digg ut? ❤︎

rehab

  • 06.02.2018, 13:13

Tross den ikke-eksisterende motivasjonen min til å komme meg ut igår er jeg ganske stolt av at jeg idag tidlig trosset kulda og den tilsynelatende dårlige oddsen for en velykket gåtur og gikk til Ekeberg. For meg er 5km en perfekt distanse for å kunne nyte turen og at jeg ikke blir lei før jeg er halvveis. Haha woho!! Om du følte for å slutte og lese nå så slapp av, dette er ikke et #you can do it innlegg. Men alt blir liksom litt bedre ved å komme seg ordentlig på tur. Hodet og tankene mine får tidenes rehab. Den lille pausen fra hverdagen gir meg en timeout til å løfte perspektivet og se alle de egentlig små problemene fade litt ut. Å puste luft med litt mindre eksos og bare gå uten å måtte forholde seg til noen akkurat der og da. Trengte det på så mange måter idag. Å gå uten å egentlig tenke i det hele tatt og bare kjenne at man lever når kroppen jobber. Å la tiden fly med favoritt musikken på øret uten å konstant sjekke varsler på mobilen er en luksus jeg burde unne meg oftere. 

Akkurat nå sitter jeg og spiser den beste omeletten jeg har smakt på lenge. Improviserte bare med det jeg hadde tilgjengelig hjemme og resultatet ble overraskende godt!! Stekte først spinat på lav varme i litt smør til den begynte å trekke seg sammen. Blandet 2 egg med 2 ss melk, salt og pepper, og så hadde jeg det over spinaten. Når omeletten begynte å se ferdig ut drysset jeg 1 ss parmesan over omeletten sammen med litt cherrytomater. Brettet den raskt i to med stekespaden og tok stekepanna av plata. Pyntet med litt havsalt og ruccola. Asså NAM!! 

Fristende sant? ❤︎

Dager som...

  • 04.02.2018, 17:02

... alle ser deg gå dit du skal men inni deg kjennes det ut som du er festet til den trygge leiligheten din med et strikk rundt livet som du drar lenger og lenger og som når som helst kan dra deg tilbake til start. På akkurat samme tid går jeg ved siden av noen av de beste folka jeg vet mens sola varmer huden i den kalde lufta. Kampen inni meg om hvilke følelser jeg skal la vinne er noen ganger for sterk og det ender med stress og tårer gang på gang. Men så går det over. Og det går bra. Alltid. 

Etter å ha løpt rundt fra jeg stod opp idag tidlig, rakk jeg å sitte ned i 5min og kaste i meg to knekkebrød sammen med de andre før de ikke kunne vente lenger med å dra til kirka. Vi kom oss ut av døra i det møtet i Hillsong startet. Bedre sent enn aldri eller? hehe.  Kom oss ihvertfall til Løkka tilslutt. Så fort møtet var ferdig gikk Daniel og jeg derifra og hjem. Veldig fornøyd med å slippe unna de fulle trikkene, gatene og kaoset Løkka alltid er på søndager! Og tross kulda var det veldig digg vær. Pannekaker har liksom blitt en søndagsgreie for oss så idag var ikke noe unntak og vi laget en DIGG variant med banan. 

Til 8 store lapper brukte jeg:

2 ts bakepulver

2 ts vaniljesukker

4 ss glutenfri Semper fin mix 

4 egg

2 bananer

Let`s talk smoothies

  • 01.02.2018, 16:53

OKEI fler enn meg som elsker alt av juicer og smoothies? At man kan putte alt i en blender, det tar under 5min og det er lite å vaske opp etterpå er for meg definisjonen på en perfekt lunsj. Jeg blir fort lei av mat så smoothies er alltid en sikker vinner om jeg vil ha en lett lunsj, for det kan varieres i det uendelige hva man har i. I det siste har jeg brukt havregryn og naturell yoghurt for å holde meg mett litt lenger. Det aller beste er at det kan lages relativt billig også.

Mine tre fav`s fortiden er disse: 

FRISK   

(Et stort glass) 

2 dl eplejuice 

4 store ss yoghurt naturell

2 ss havregryn

2 dl frosne bringebær

0,5 banan

 

BLÅBÆR

(Et stort glass) 

1 banan 

3 dl kokosmelk 

0,5 ts kanel 

1 dl frosne blåbær 

 

VINTER BOOST  (Fra godt.no)

(2 glass) 

3 håndfuller spinat

Saften til 1/2 sitron 

1 grønt eple

1 dl eplejuice

3 ss yoghurt naturell

Linken på forrige innlegg er forresten fikset nå, så bare å stemme i vei hehe ❤︎ HER

Aurora Arnoldsen

Lever livet midt i Oslo by. Keep up!!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no