hits

Aurora Arnoldsen

Ikke alene

 • 19.02.2018, 16:54

Med gjevne mellomrom får jeg plutselig en sånn wow jeg er så takknemlig for alt åpenbaring, om jeg kan kalle det det? Å vite at jeg kan reise hjem til mamma og pappa når som helst. Uansett. At de alltid støtter meg, om det så er med ord eller med penger. Uansett. Jeg har aldri måttet gå å lure på om de elsker meg. Uansett hva jeg har gjort mot meg selv, mot andre eller mot dem. Å vite at de backer og heier på meg er så trygt og virkelig et privilege jeg håper jeg aldri tar for gitt. Jeg har en kjæreste som jeg skal få ha det gøy med resten av livet. Jeg har for første gang erfart hva det vil si å elske en annen person og å selv bli elsket. For første gang har jeg skjønt at å elske ikke er en fin saying, men en handling. En handling du velger å leve opp til hver dag. Å sette hans behov og ønsker foran mine egne. De dagene det ikke er noe annet jeg vil, men også når det eneste jeg vil er å få viljen min. Som for såvidt er veldig ofte. Det er det vanskeligste og det fineste av alt. Og han er like blessed med en stor gjeng hjemme som backer og stiller opp, alltid. For han og for oss. 

Jeg har venner som ikke etter nesten et år med null initiativ fra min side har gitt meg opp. Kanskje ennå mer enn før har de tatt kontakt og tilbudt å henge. Bare for å prate eller bare for å kunne være. Uten å si noe som helst. Venner som har invitert gang på gang, selvom de vet at jeg har vært for dårlig til å komme. 

For et år siden var jeg overbevist om at å skyve alle unna var veien ut. Eneste måten kroppen og hodet fikk hvile. Jeg så det ikke da, men alle disse menneskene er grunnen til at jeg nå er på en vei mot å bli helt frisk. Jeg hadde aldri klart det alene og kommer heller aldri til å klare meg uten dem. 

Brevik: bildedryss

 • 18.02.2018, 19:00

Havet. Tåka. Roen i byen. myke bukser. En kjæreste som leker seg med kamera - og nailer det. Sola som såvidt kommer frem mellom skyene i den kalde vinterlufta. Evig forbruk av Pepsi Max. Familetid. Nyyter disse dagene hjemme! 

2.plass

 • 18.02.2018, 13:55

Heii. Akkurat nå sitter jeg i den gamle senga mi, hjemme hos mamma og pappa i Brevik. Vifta på Daniel`s Mac og lyden av mamma som forbereder pinnekjøtt nede på kjøkkenet er det eneste jeg hører akkurat nå. Kan ikke si jeg savner trikkelydene, bilene og menneskene som til enhver tid høres på utsiden av leiligheten vår på Grønland. Igår ble en veldig hektisk dag med kåringen av Grenlands brudepar på formiddagen. Vi møtte opp veldig spente og egentlig ganske kleine og regnet kanskje ikke med at det gikk hele veien, for vi har fått litt oppdateringer underveis i konkurransen. Vi endte på en andre plass og fikk blomster og et gavekort på senteret, som også kommer veldig godt med. Bare veldig deilig å være ferdig med hele denne sende meldinger og sanke stemmer prosessen. Tusen takk til alle som tok seg tid til å stemme på oss ❤︎

Lil sis blir 20 neste lørdag, så igår feiret vi hun med mye av familien og slekta. Super koselig! 

FIN 

❤︎

Stakkars deg

 • 16.02.2018, 09:40

På vei hjem igår var jeg om mulig ennå mer andpusten og stressa enn jeg pleier å være alene i mørket. Kroppen var i forsvarsmodus og hver eneste bevegelse føltes som om noe ille kunne skje når som helst. Hvor som helst. Jeg hoppet en meter til venstre da jeg gikk over gangfeltet på Frogner for en bil kom fra motsatt side, ennå den bremsa ned lenge før fotgjengerfeltet. Og stakkars deg som bare var kald og skulle hjem da du kom bak meg og passerte litt for brått, og jeg hyler som om du holder på å overfalle meg. Du som gikk bak meg når jeg liksom snakket i telefonen med meg selv. Jeg lurer på om du skjønte hva som skjedde på innsiden av meg akkurat da, for du smilte. Eller om jeg bare er gal. Triggeren var at jeg visste at ingen ventet på meg hjemme igår, den tanken var nok til at kroppen min gikk i panikk- og angrepsmodus lenge før jeg kunne skimte leiligheten. Tankene om, og følelsene rundt å ikke bare være alene med mitt eget hode men faktisk alene. Alene hjemme. 

Jeg sovnet tilslutt i firetiden med alle lys på og alle dører som kunne stå åpne, åpne. Kroppen sliter litt med å komme igang nå kjenner jeg. Senere idag reiser jeg og Daniel til Porsgrunn for å henge med familien min hele vinterferien. Etterlengtet kvalitetstid og avkobling for begge. Mamma er den flinkeste på å fikse for oss også, og skjemmer oss bort med alt vi trenger og vil ha å spise. Så åh, at det blir deilig med en lang ferie hjemme er tidenes underdrivelse. Vi har forresten fått beskjed om at vi er blandt topp 3 i konkurransen om å bli Grenlands brudepar. De tre parene med mest stemmer må møte på AMFI nå på lørdag hvor vinneren kåres. Om du vil hjelpe oss og ikke har likt bilde vårt ennå, kan du fortsatt gjøre det HER. Direkte linken funket ikke så du må scrolle ned til vårt bilde og klikke liker i høyre hjørne når du har klikket deg inn på det. Hver stemme teller fant vi fort ut, så utrolig koselig med alle som har stemt på oss!

Prosjektet mitt nå er å bruke opp så mye som mulig av maten min før vi drar. Og jeg må komme igang med pakkingen da, som vel egentlig er det mest tidkrevende av alt. But first - smoothie 🖤

Okei, til å bare ta det jeg hadde liggende ble denne veldig god!! Brukte kun 1/2 dl frosne blåbær og 1/2 banan og fylte opp med appelsinjuice til det ble dekka i blenderen. 

Kjappis

 • 15.02.2018, 17:19

Gledet meg siden mandag til å få denne dagen overstått. Det er min vaskeuke og alltid på de torsdagene blir det en sånn vaske, pante, rydde og handle inn dag. Ble nesten akkurat ferdig og heldig som jeg er kom Daniel en tur innom for å ta litt bilder av meg og redigere de. Han er for snill! Om en liten time skal jeg møte Sara, før vi drar til Frogner for å spise indisk med tidenes jentegjeng. Altfor lenge siden jeg har spist noe som helst indisk, kjenner jeg får vann i munnen bare av å skrive om det. Optimist som jeg er sitter jeg nå og tenker at jeg har veldig god tid, men jeg ser det for meg når jeg kommer til å løpe rundt og miste trikken om 20 min, så for en gangs skyld skal jeg tenke better safe than sorry og fikse meg ferdig nå. 

Ha en fin kveld dere ❤︎ 

1 år

 • 14.02.2018, 20:33

Når man må bestille bord nesten to uker i forveien for å ha mulighet til å spise ute på de beste restaurantene på valentines i Oslo, da er min første tanke at jeg heller kjøper meg en pølse på Narvesen enn å utsette meg for det. Om du er en pølse-elsker kan du helt sikkert ikke relatere, men poenget er ihvertfall at det er noe av det siste som frister haha. Daniel og jeg har faktisk 1 års dag idag også. Cheesy, I know! Og shit som tiden flyr. Føles så rart å tenke tilbake til august da vi satt og tenkte at denne dagen var så lenge til og nå er vi her - weird. Vi valgte heller å lage pasta hjemme og unngå å sitte tett i tett mellom kleine tinder dates og roser. Angrer ikke i det hele tatt, haha! 

Min dag har egentlig startet og sluttet med te. Te har blitt den nye kaffen for min del. Stress og nerver holder seg mye mer i sjakk uten det koffein misbruket som jeg hadde før. Så i formiddag fikk jeg catchet opp med en venninne, som virkelig var etterlengtet. Elsker å kunne møtes etter man ikke har sett hverandre på en stund og sitte i tre timer uten at praten stopper et sekund. På ettermiddagen møtte jeg såklart Daniel. Vi har feiret dagen med å gjøre noe av det beste begge vet egentlig; å bare gå rundt i byen med hvert vårt kamera, ta bilder av hverandre og alt annet. Oslo pleier å være fotogen av seg. 

Når vi kom til mathallen dro vi innom Vinyl kaffebar og koste oss litt der med ennå mer te og litt kjæreste kliss. Sykt koselig sted!! 

Chai te er det beste!  ​

 ❤︎

Akkurat sånn valentines skal være, er det ikke? hihi 

Forventninger 

 • 13.02.2018, 16:01

Gårsdagen med jentene var så vellykket og hyggelig, men det tok hele formiddagen alene idag for å komme meg til hektene igjen. Så brått fikk jeg nå veldig dårlig tid på å dusje og fikse meg. Fjernet i tillegg shellac`en igår uten å ta på ny. Noe jeg egentlig har lovet meg selv å aldri gjøre fordi jeg vet det ikke går en dag uten at jeg har alt for dårlig tid til ting jeg må rekke. Og hver gang ender jeg opp med å utsette avtaler for å rekke alle småting som det istedet. Jeg vet - luksusproblemer. 

Det verste med det er alle forventningene. De forventningene jeg vet ikke er der, men som allikevel er der for meg - i form av tanker. Tanker like reelle som alle andre tanker som faktisk er reelle. De tankene som forteller meg at alle andre har forventninger til meg på måter som de selv kanskje ikke noensinne har tenkt over. Komplisert hjerne, I know! 

Daniel kom nettopp til meg for å spise litt før vi drar til byen for å henge med litt av familien hans som er på besøk i Oslo noen dager. Koselig! Og nå må vi bokstavelig talt løpe!! 

 

Jesus + sex + alkohol

 • 12.02.2018, 20:09

Alle har noe de tror på. Noe de holder fast ved. Jeg har som sikkert mange andre fått erfare gang på gang at det å ha seg selv, familie, kjæreste eller venner som holdepunkt i livet ikke er bombesikkert. Familien skuffer. Dør. Venner forsvinner ut av livet. Mange kjærester gjør det samme. Personer du trodde du kunne si alt til. Personer du trodde aldri ville deg noe vondt. Da eller nå. Og ikke minst meg selv. Kanskje den personen jeg stoler minst på til tider. Mennesker vil alltid være mennesker. Vi er uperfekte og vil aldri bli feilfri. Det at vi bor i et av verdens rikeste land gjør vårt behov for å søke noe som er større enn oss selv nesten ikke-eksisterende. Materialismen er det vi bøyer oss under - bevisst eller ubevisst. Men hva skjer når livet begynner å storme og gi deg motgang. Når firmaet går konkurs? Når du blir sykemeldt og må sette livet på pause? Er du helt overbevist om at du, bare du, har nok verdi i deg selv. At du er god nok bare ved å puste.  

 At det krever mer tro å ikke tro enn å tro vil jeg si stemmer veldig bra. Når du ser på iPhonen eller smarttelefonen din. Hvor kompleks den er. Alle er enige om at den ikke bare en dag helt plutselig dukket opp. Alle er enige om at det finnes en skaper bak denne avanserte teknologien. Dette er et av de beste eksemplene jeg vet. For når jeg ser verden og hvor ekstremt nøyaktig samspillet i naturen er. Bare å se hvor perfekt et øye er sammensatt. Hvordan damekroppen er designet for å kunne føde et nytt liv. Hele prosessen fra egget blir befrukta til et menneske blir født. For meg er dette nok til å tro at vi som uperfekte mennesker aldri noensinne ville klart dette på egenhånd. Kun fordi vi er tilpasningsdyktige. 

Det jeg oftest får kommentar på eller hører andre si i forhold til å leve et kristent liv er at det er synonymt med å begrense livet. Du kan ikke drikke alkohol. Du kan ikke dra ut på byen. Du kan ikke ha sex før du gifter deg. 

Av mine venner er jeg faktisk en av de få som velger å ikke drikke alkohol i det hele tatt. Det er ingen i kirka som har fortalt meg dette. Det er ikke mamma og pappa som har valgt dette for meg. Det står ikke i bibelen at jeg eller noen andre være avholds. På tiden Jesus levde på jorda ble det drukket mye vin og ofte i stedet for vann når de ikke hadde tilgang på rent vann. Grunnen til at jeg ikke drikker alkohol er rett og slett kun fordi jeg ikke har kontroll på hvor mye jeg drikker. Ofte velger jeg å ikke spise godteri også. Eller is. Rett og slett fordi kroppen min har en alt-eller-ingenting måte å fungere på. Jeg ble bestevenn med alkoholen og mistet andre venner i prosessen. Ting jeg har gjort, sagt og som ikke kan endres på. Alle er forskjellige og ja, jeg skulle ønske jeg kunne ha et moderat forhold til alkohol. Og om ikke for alltid, velger jeg i hvertfall akkurat nå og drikke noe uten prosent kun for mitt eget og alle andre jeg har i livet mitt sitt beste. Dette er også grunnen til at jeg ikke har dratt ut på byen på en god stund. Jeg elsker å danse, høy musikk og sene kvelder. Men i prosessen jeg har måttet gå har det enkleste vært å skjerme meg og unngå alt av lett tilgjengelig alkohol. 

Okei, til det alle egentlig lurer på. Jeg vet ikke med deg, men som regel i et forhold tenker eller håper man i hvertfall på at denne personen er den man kommer til å «ende opp med». Det er trygt og alt man vil er å være så nært denne personen som mulig. Man stoler såklart på denne personen og å da skulle vente med å ha sex er en fjern og latterlig tanke. Det samme skjer ofte også før man er i et forhold, men «bare trenger noen». Og når det da blir slutt eller man ikke henger lenger er dette ofte veldigveldig vanskelig å takle. Minst for en av personene. Den personen du hadde nærmest av alle. Den personen som aldri skulle gjøre deg noe vondt. Akkurat den personen blir kanskje akkurat den du unngår og blokker ut av livet. Men om det samme skjer med en venn eller venninne, at man mister kontakten, skjer jo ikke det samme. Tenk om man ikke trengte å gå igjennom den prosessen gang på gang. Og dere skjønner sikkert hvor jeg vil. Igjen kun for meg selv tok jeg for to år siden et standpunkt om å tro at mitt eget beste er å vente med å ha sex. Vente til jeg slipper å utsette meg for usikkerheten, kroppspresset og det selvsentrerte fokuset. Vente til det ikke lenger handler om bare meg. Det er et av de vanskeligste valgene å ta hver dag, men i lengden skuffer det ikke. 

Mitt valg om å tro handler om at jeg er overbevist om at det må være mer. Jeg har valgt å tro at jeg ikke kun lever her på jorda for å dø. At det er mer enn å gå på skole, jobbe, få hus og bil og så dø. Og det var det. Jeg har valgt å tro at det finnes en Gud som har skapt verden. En Gud som er så mye større enn vi har kapasitet til å forstå. En Gud som hører bønner. Og det håpet er det eneste som kan fylle lengselen i meg etter noe mer. Jeg har ingenting å tape. 

 

måtte det skje nå

 • 12.02.2018, 16:57

Ikveld får vi besøk av en jentegjeng for å ha en liten avskjedsfest før en av jentene flytter til Australia for å studere. Veldig veldig koselig og det var også grunnen til at jeg fant ut at det var en god idè å støvsuge kjapt. Det som er greia er at forlovelsesringen min ligger som regel rett ved siden av senga når jeg ikke har den på. Må liksom vite hvor jeg har den for jeg er for fjern til å stole på at jeg ikke mister den hvis ikke. Siden den lå der var jeg så sjukt fokusert på at jeg ikke skulle støvsuge den. Å finne ut av hvordan man får den ut av støvsugeren igjen er det siste jeg vil bruke tid på idag. Så det jeg presterer å gjøre i stedet er å dunke støvsugeren borti vinduskarmen uten å legge merke til at jeg gjør det og at flere av neglelakkene som står der faller ned. Og selvfølgelig støvsuger jeg den ene. Haha BUU! Så nå sitter jeg å googler hvordan man åpner støvsugerposer da. Tidenes start på uka, woho! 

Men jo! Kanskje veldig sen lunsj men disse pannekakene måtte testes!! Fant denne oppskriften som jeg skulle halvere for å lage en liten porsjon. Hver eneste gang jeg skal det så prøver jeg å ikke glemme at jeg halverer, men alltid så er det en av ingrediensene jeg blir litt for ivrig med og så må jeg lage full oppskrift. Så det skjedde jo nå og. Men å ha ekstra av denne pannekakerøra gjør ikke så mye, for disse var altfor gode! Man må kjøpe inn litt ekstra som blåbær og cottage cheese til disse, men det er verdt det. 

Du trenger: 

4 ss cottage cheese

2 egg 

1 banan 

100 g ferske blåbær 

0,5 ts salt 

1 ts bakepulver 

4 ss havregryn 

4 ss lys glutenfri melmix 

1 dl laktosefri melk 

2 ss smør 

smør til steking 

Bland alt sammen med foodprosessor for å unngå masse klumper. La røra svelle i typ 15min og stek dem på middels varme. Avkjøl dem litt før du spiser de så de får stivnet litt. 

Egentlig helt sjukt, men vi har ennå ikke gått til innkjøp av vekt her i leiligheten. Ihvertfall ikke som jeg vet om, haha! Så da målte jeg bare sånn sirka i spiseskjeer. Om du vil ha mer nøyaktige mål, sjekk ut oppskriften til Tine! Glemte også å kjøpe lettmelk og brukte laktosefri melk med 0,7% fett istedet. Så derfor kompenserte jeg med 2 ss smør i røra.  

Ser det ikke digg ut? ❤︎

Gråbein

 • 11.02.2018, 17:31

Etter jeg var i kirka idag tidlig dro jeg til Heimatt for å møte en av mine beste venninner - Sara. Like optimistiske begge to trodde vi det var plass til oss. Vi glemte bare at søndager er den offisielle kaffedagen i Oslo så det var jo såklart stappa. Så meg kjapt rundt utenfor og fant den lille kaffebaren Gråbein rett bortenfor. Der var det faktisk superkoselig! Sara er også en av forloverne mine så vi fikk catchet opp om alt fra livet til kjoler. Elsker denne planleggingsprosessen frem mot bryllupet!!

Åhh sånne lys som dette er så koselige og gjør så mye i et rom!

Daniel møtte oss etterhvert også. Han dukker som regel opp når han blir sulten haha! Så søndagstradisjonen tro måtte vi lage pannekaker. Favoritt! 

Beste Sara ❤︎

Håper alle har en fin søndag!!

 

brent pizza

 • 10.02.2018, 20:28

Skulle egentlig bli hjemme ikveld med jentene som kommer til oss, men i siste liten ble det for mye å takle med en gjeng så jeg dro til Daniel og de for å få slappet ordentlig av med han. Hater hvordan jeg kan være så klar for å henge, men brått snur følelsene rundt det helt og da er det ikke noe annet å gjøre enn å trekke meg tilbake og lytte til kroppen. I hvertfall til en hvis grad. Jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre enn med girlsa jeg bor med. Men asså er det en ting jeg trenger og gleder meg veldig til ved å flytte ut er det forutsigbarheten og kontrollen man har når man ikke bor med venner. Jeg flytter sammen med Daniel nå når vi gifter oss i august så jeg nyter virkelig det siste halvåret mitt på Grønland!! Samtidig som tiden også ikke kan gå fortere. 

Vi bruker ofte den ferdige glutenfri pizzabunnen fra schär som er veldig god til å koste typ 20kr. Det er to bunner i en pakke og. Om du har dårlig tid eller bare er lat som oss anbefales den!! 

Vi satt ovnen på feil grader og greide å brenne pizzaen da. Haha this day <3<3 Min første reaksjon var selvfølgelig å ringe foodora å bestille ny, men Daniel er den mest fornuftige av oss. Med litt ekstra rømmedressing fikk han overtalt meg til å spise den allikevel. Tror vi aldri har en helt vanlig kveld uten at noe ikke går etter planen, men jeg elsker det.  

Saturday much needed

 • 10.02.2018, 14:28

Etter vi løp rundt i byen i hele går har jeg en veldig rolig lørdag formiddag med god samvittighet!! Lover dere bildene over ikke er så representative for hvor stressa stemningen var mellom Daniel og meg igår da vi måtte multitaske og ta bilder samtidig som vi var sultne, slitne og skulle rekke å gå fra Bogstadveien til Karl Johan på egentlig 5min. Haha, but we made it! Så det er vel det viktigste I guess. Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen med et glass Pepsi Max i den ene hånda og koser meg med å finne kjoler til forloverne mine.

Lørdager as - the best!! 

 

Bryllupsplanlegging: dress og kjole

 • 09.02.2018, 20:31

Å skulle prøve å henge mindre med Daniel i perioden nå når vi er forlovet var visst lettere sagt enn gjort. De teoriene jeg hadde om hva vi måtte fikse før vi forlovet oss døde sakte men sikkert allerede de to første ukene. Fant fort ut at det er myye mer å tenke på enn hvem som skal være forlovere og hvordan kjole jeg vil ha, shit! SÅ idag var oppdraget vårt en av de store tingene på lista, nemlig dressen! Vi fant fort ut at VOLT var stedet å dra og med hjelpen til flinkeste Nicoline ble vi fort enige. Han fikk alt han trengte der og både Daniel og jeg kunne vel ikke vært mer fornøyd egentlig. Så at vi kan krysse både den og kjole av på lista nå er veldig deilig. Å krysse av på lister må være sånn topp tre av ting som gir meg ro i sjela. Har faktisk en egen app til å lage lister og krysse av (For de som er interresert i sånt da hahaha). 

Liiiten sneak peak, hehe.

Resten av kvelden trenger vi bare å slappe av, selv om jeg mest sannsynlig ikke klarer å la være å planlegge litt andre detaljer til bryllupet. Okeida planlegging er også med på topp tre lista hahah! 

Ha en fin fredag ❤︎

Eneste måten å bli frisk på

 • 08.02.2018, 22:21

Det er lørdag kveld. For en gangs skyld har du ingen planer. Du hører med et par venninner om de også er ledige, men ingen av dem har mulighet til å henge. Jeg tipper at mange kan kjenne seg igjen i dette scenarioet? Hvorfor klarer vi ikke i sånne situasjoner å bare lene oss tilbake, godta og glede oss til en rolig lørdag hjemme. Hva er forskjellen på å være alene onsdag kveld og lørdag kveld? Jeg har ingen forventninger til at du skal ha planer hver eneste kveld, og jeg er ganske sikker på at du ikke har det til meg eller andre. Reaksjonen til de fleste av mine venninner, inkludert meg selv er halvveis panikk etterfulgt av panisk sending av meldinger for å finne noen å være sammen med. Uansett hvor sliten man egentlig er. Og hvor mye det frister å legge seg vannrett i sofaen og bli liggende der. Nesten uansett hvem som svarer ja er det lykke, bare man slipper å være alene. Hvor kommer disse forventningene fra? Jeg er ganske sikker på at jeg ikke trenger å reise meg en gang før jeg finner personen som er skyldig i å sette de fleste av dem. 

Det jeg har fått lære og erfare den siste tiden er at den eneste måten å bli fri fra følelser som holder meg tilbake på er å eksponere meg for dem. Å reise og faktisk kjøpe sminken jeg har gått tom for i byen istedenfor å bestille på nett, tross alt stresset jeg vet kommer til å møte meg i det trange, overfylte lokalet. I det minste tror at jeg vet. Velge og ikke handle matvarene på kolonial, men i butikken. Å stå i kø sammen med andre, uansett hvor lang tid det tar og hvor tregt det måtte gå. Å dra på en middag uavhengig av om det plutselig er invitert fler enn jeg forventet. Å ta bussen midt i rushtiden istedenfor å vente så lenge jeg kan til det er færre personer å forholde seg til. Alle disse tingene vet jeg er bra for meg å eksponere meg for sakte, men sikkert. Mer og mer. 

Idag visste jeg ganske tidlig at det ikke kom til å være noen hjemme et par timer på kvelden. Ja, hodet mitt fungerer faktisk sånn at det stresser med ting som dette lenge før det faktisk skjer. Dette endte såklart med at jeg stresset for å finne noen som ikke hadde planer. Kom ikke så langt med det. Etter Daniel dro på fotballtrening endte det med at jeg stresset i vei nesten samtidig som han for å dra til byen å kjøpe småting som egentlig kunne vente i frykt for å bli sittende hjemme med altfor god tid til å tenke. På veien til byen var det akkurat som jeg plutselig skjønte hva jeg holdt på med. Mitt fokus på å skulle eksponere meg for mange mennesker igjen ble en falsk trygghet for å unngå nettopp å være alene. Ikke alene sammen med andre mennesker, men alene sammen med meg selv. Dette ble motivasjonen for at når jeg da fikk en melding rett etterpå valgte jeg heller å bruke de to timene helt alene. Og tiden fløy jo. 

 

Om du tenkte dette er så meg nå - heia deg! Har så troa på oss. Om man er i en prosess så betyr det at noe beveger seg i riktig retning uavhengig av varigheten på prosessen. 

vinter must

 • 08.02.2018, 15:08

// jakke - Cubus 

Jeg er en bomberjakke elsker og synes alltid at det er like kjipt hver gang det blir for kaldt til å bruke dem, så disse boblejakkene her har virkelig vært en lifesaver i vinter. Jeg haater hvordan håret floker seg og blir elektrisk når jeg går med skjerf, men med den høye halsen slipper man å tenke på det.

I tillegg til at de er supercomfy finnes de jo i så mange varianter og freshe farger!! Den skittenrosa (hahah kan man si det?) fargen er definitivt min favoritt.

Like fan av disse som meg?

Bryllupsplanlegging

 • 07.02.2018, 18:32

Så fort Daniel var ferdig på jobb idag dro vi rett til Heimatt for å planlegge litt til brylluppet vårt. Det er en veldig koselig kafè som er laget for å gi deg følelsen av at du sitter hjemme i din egen stue. Digger konseptet! I tillegg har de flere typer kaffe, te og diverse yoghurter med GLUTENFRI müsli. Haha ble overlykkelig!! Tror ikke noen som tåler gluten kan forstå den gleden av å være ute og finne en kafè som har baguetter og andre lunsjretter glutenfritt. 

Startet ganske dårlig med at det kun var ledig på et bord hvor det allerede satt noen litt for close til at jeg klarer å konsentrere meg ordentlig og slappe av. Men vi slapp heldigvis å dra da noen andre gikk før oss og jeg fikk kapret to digge lenestoler. Kjente at etter å ha brukt nesten 5 timer hjemme på å designe og endre på ideer til invitasjoner var det deilig å få hans mening om det. Som oftest er det bare "okei, vi gjør det bare sånn" også blir vi ferdig. Ah - av og til skulle jeg ønske jeg hadde hodet til en mann haha. 

Når jeg fant ut at Marie - en av mine nærmeste venninner satt rett rundt hjørnet og catchet oss i å ha tidenes shoot. Haha no shame!

Asså for et koselig sted!! Anbefaler å ta turen om du ikke har vært der. Om du vil ha plass i en sofa eller i de gode stolene er det nok smart å ikke komme i tretiden som vi som vi gjorde though. Ganske fullt av folk for det er relativt nytt og populært! 

meg mot meg

 • 06.02.2018, 18:35

Det er en evig tålmodighetsprøve å pushe seg selv utenfor komfortsonen. Å pushe seg sakte men sikkert, litt og litt, nærmere målet. Nærmere livet. Ingen kan ta den tidkrevende kampen for meg. For det tar tid, og jeg prøver å si til meg selv at det er helt greit og at det faktisk er den eneste veien. Ingen kan gå de prosessene jeg er nødt til å gå for meg. Ingen kan egentlig gjøre noe akkurat nå. Uansett hvor mange råd, oppmuntringer og klemmer som blir tilbudt med god intensjon, men som ikke når frem i samme innpakning. Uansett hvor mange som vil strekke ut en hjelpende hånd og bare vil være der. Men alle vil snakke. Diskutere. Finne løsninger. Se fremover. Men så er det kanskje det da? Nok. At de bare er der - og venter. 

Ingen kan fjerne alt det som er vondt og skummelt for meg. Ingen vet egentlig hva som er vondt og skummelt, og jeg er ikke sikker på at jeg alltid vet det selv heller. Og langt mindre hvorfor. Jeg vet at jeg må ut av det liksom trygge som er alt annet enn trygt, men jeg vet ikke hvordan. Det er ingenting annet jeg vil, men jeg vet bare ikke hvordan.

Hvor er egentlig veien ut når alt det du ikke vil være, alle følelsene du ikke vil føle og alle tankene du ikke vil tenke kjemper for å styre deg mer en den delen av deg som vil ut. Når du ikke vet hvilken vei som er ut, heller ikke hvordan du kommer deg ut. Når du løper fra fengselet men ikke har nøkkelen til håndjernene - hvor fri er du egentlig? Det er ikke lenger deg mot alle, men deg mot deg. Et utmattende kappløp mot noe som uansett hvor du sitter, går, står eller løper tar deg igjen. Du løper mot deg selv og det er ingen vinnere.

rehab

 • 06.02.2018, 13:13

Tross den ikke-eksisterende motivasjonen min til å komme meg ut igår er jeg ganske stolt av at jeg idag tidlig trosset kulda og den tilsynelatende dårlige oddsen for en velykket gåtur og gikk til Ekeberg. For meg er 5km en perfekt distanse for å kunne nyte turen og at jeg ikke blir lei før jeg er halvveis. Haha woho!! Om du følte for å slutte og lese nå så slapp av, dette er ikke et #you can do it innlegg. Men alt blir liksom litt bedre ved å komme seg ordentlig på tur. Hodet og tankene mine får tidenes rehab. Den lille pausen fra hverdagen gir meg en timeout til å løfte perspektivet og se alle de egentlig små problemene fade litt ut. Å puste luft med litt mindre eksos og bare gå uten å måtte forholde seg til noen akkurat der og da. Trengte det på så mange måter idag. Å gå uten å egentlig tenke i det hele tatt og bare kjenne at man lever når kroppen jobber. Å la tiden fly med favoritt musikken på øret uten å konstant sjekke varsler på mobilen er en luksus jeg burde unne meg oftere. 

Akkurat nå sitter jeg og spiser den beste omeletten jeg har smakt på lenge. Improviserte bare med det jeg hadde tilgjengelig hjemme og resultatet ble overraskende godt!! Stekte først spinat på lav varme i litt smør til den begynte å trekke seg sammen. Blandet 2 egg med 2 ss melk, salt og pepper, og så hadde jeg det over spinaten. Når omeletten begynte å se ferdig ut drysset jeg 1 ss parmesan over omeletten sammen med litt cherrytomater. Brettet den raskt i to med stekespaden og tok stekepanna av plata. Pyntet med litt havsalt og ruccola. Asså NAM!! 

Fristende sant? ❤︎

Ikke idag

 • 05.02.2018, 18:35

Etter Daniel flyttet til Oslo i sommer og et halvt år med avstandsforhold endelig var ferdig har jeg liksom ikke hatt behov for å dra ut eller å være med noen andre enn han. Asså det er sjukt hvordan man kan si at man aldri skal bli den personen som omtrent ikke møter andre mennesker enn hverandre, men så sitter man et halvt år etter det igjen i samme situasjon selv. Sikkert mange som kan kjenne seg igjen? Håper jeg haha! Jeg elsker jo egentlig å løpe og trene generelt og han synes også det er gøy så vi satt oss et mål om at når jeg ble bedre og smertene i kroppen mindre skulle vi starte lett og begynne å dra mer på tur. Vi har kun gått èn ordentlig tur siden vi satt oss det målet før jul, for det er liksom alltid noe som kommer i veien. Egentlig er det jo alltid det fæle været Norge byr på på denne delen av året. Så siden Oslo har valgt og starte en mini-istid denne uka drøyer vi turen vår nok en gang. Det eneste som får meg ut av døra idag er at vi ikke har mer Pepsi Max. Prioriteringer haha! 

 

Dager som...

 • 04.02.2018, 17:02

... alle ser deg gå dit du skal men inni deg kjennes det ut som du er festet til den trygge leiligheten din med et strikk rundt livet som du drar lenger og lenger og som når som helst kan dra deg tilbake til start. På akkurat samme tid går jeg ved siden av noen av de beste folka jeg vet mens sola varmer huden i den kalde lufta. Kampen inni meg om hvilke følelser jeg skal la vinne er noen ganger for sterk og det ender med stress og tårer gang på gang. Men så går det over. Og det går bra. Alltid. 

Etter å ha løpt rundt fra jeg stod opp idag tidlig, rakk jeg å sitte ned i 5min og kaste i meg to knekkebrød sammen med de andre før de ikke kunne vente lenger med å dra til kirka. Vi kom oss ut av døra i det møtet i Hillsong startet. Bedre sent enn aldri eller? hehe.  Kom oss ihvertfall til Løkka tilslutt. Så fort møtet var ferdig gikk Daniel og jeg derifra og hjem. Veldig fornøyd med å slippe unna de fulle trikkene, gatene og kaoset Løkka alltid er på søndager! Og tross kulda var det veldig digg vær. Pannekaker har liksom blitt en søndagsgreie for oss så idag var ikke noe unntak og vi laget en DIGG variant med banan. 

Til 8 store lapper brukte jeg:

2 ts bakepulver

2 ts vaniljesukker

4 ss glutenfri Semper fin mix 

4 egg

2 bananer

For mye folk

 • 03.02.2018, 18:39

Akkurat nå ligger jeg under dyna og spiser tomatsuppe. Daniel ligger ved siden av meg og redigerer bilder mens han ser premier league. Alt jeg trenger etter en for kald lørdag ute i byen. Er alt for optimistisk når jeg kler på meg og fryser alltid så mye at jeg ikke har følelser igjen i store deler av kroppen når jeg kommer inn. Planen idag var egentlig at vi skulle få sett litt på klær når vi først var i byen sammen og hadde tid begge to. Men etter noen minutter i et par butikker i Karl Johan innså vi at vi feilbedømte hvor coole vi kom til å være med alle folkene. Køer uansett hvilken butikk du velger og folk stresser med livet som om den buksa de skal prøve er det siste plagget de kjøper før de dør jo. 

Daniel er heldigvis ganske lik meg på akkurat det så vi tar alle sidegater og stikkveier vi kan ta for å unngå mennesker haha. Etter et par forsøk på Zara og Urban med folk på alle kanter som dytta, stirret og presset seg frem trengte vi luft og måtte gi opp. Men det var en ganske stor seier for meg i seg selv og faktisk gå i byen på en lørdag igjen. Gå i Karl Johan generelt. 

Om et par timer kommer det noen gode venner til oss og vi skal spise taco og bare kose oss. 

Håper dere nyter kvelden  ❤︎

 • DIY
 • DIY : shellac

  • 02.02.2018, 19:31

  I fjor var jeg en av dem som var avhengig av å fikse neglene mine i salong minst en gang i mnd. Alt fra shellac til forlengelse av neglene. Men når helsen min gjorde det mye mer stress for meg å skulle ha faste timer jeg måtte dra på i tilegg til at det ble dyrt etterhvert, måtte jeg finne på et alternativ. For en stund siden gjorde jeg et kjapt søk på FINN og fant en UV-lampe til 200kr. Kjøpte også et kit fra sensationail med en gel primer, en lakk som gjør din vanlige neglelakk om til shellac og en top coat. Det er faktisk alt man trenger og det er mye mindre stress å gjøre det hjemme enn det kanskje virker som!! 

  Aller først filer jeg neglene på overflaten. Lakken sitter mye bedre og lenger om du gjør det.  

  1. Start med å påføre gel primer i et tynt lag på alle neglene. Denne tørker med en gang. 

  2. Lakk neglene med to lag vanlig neglelakk i fargen du vil ha. La det lufttørke.

  3. Påfør et tynt lag med polish to gel lakken på den ene hånden og la den tørke en runde i UV-lampen. Gjør det samme på motsatt hånd.

  4. Gjør det samme med gel top coaten; lakk alle neglene på den ene hånden, la hånden tørke en runde i UV-lampen og gjenta på motsatt hånd. 

  Etter dette pleier jeg å tørke neglene to runder til i UV-lampen på annenhver hånd for å være sikker på at det blir tørt. Vet egentlig ikke hvorfor, men avslutter alltid med å tørke av alle neglene med en sminkeserviett. Føler jeg får tørket av alt av smuss og sånn så neglene blir helt glatte. Og til slutt håndkrem! 

  For å fjerne lakken heller jeg bare Aceton i en liten skål og sitter med neglene i skålen i sirka 10min. Da er det veldig lett å bare file av det lille som er igjen av neglelakk-rester. Aceton får du kjøpt på apoteket. 

  Vipps klar for fredagen! God helg alle ❤︎

  faux leather

  • 01.02.2018, 19:23

  Genseren min er faktisk fra eBay og kostet 48 kr. Assååå!! Ble overrasket over hvor fin den faktisk var på, i tillegg til at stoffet er supermykt. Elsk!

  jakke - Zara // Bukse - Monki // sneakers - Superga 

  Disse buksene fant jeg på Monki til 100kr!! Elsker hvor comfy de er i tillegg til at de er fine og kan brukes til mye. Men asså kan vinteren plis gå litt fortere? Kan ikke vente til jeg kan kaste vinterjakken og ta frem dongerijakker og skinnjakker. Trenger å kunne gå med sneakers uten å måtte vaske av søle og slaps hver eneste gang jeg kommer inn døra. 

  Let`s talk smoothies

  • 01.02.2018, 16:53

  OKEI fler enn meg som elsker alt av juicer og smoothies? At man kan putte alt i en blender, det tar under 5min og det er lite å vaske opp etterpå er for meg definisjonen på en perfekt lunsj. Jeg blir fort lei av mat så smoothies er alltid en sikker vinner om jeg vil ha en lett lunsj, for det kan varieres i det uendelige hva man har i. I det siste har jeg brukt havregryn og naturell yoghurt for å holde meg mett litt lenger. Det aller beste er at det kan lages relativt billig også.

  Mine tre fav`s fortiden er disse: 

  FRISK   

  (Et stort glass) 

  2 dl eplejuice 

  4 store ss yoghurt naturell

  2 ss havregryn

  2 dl frosne bringebær

  0,5 banan

   

  BLÅBÆR

  (Et stort glass) 

  1 banan 

  3 dl kokosmelk 

  0,5 ts kanel 

  1 dl frosne blåbær 

   

  VINTER BOOST  (Fra godt.no)

  (2 glass) 

  3 håndfuller spinat

  Saften til 1/2 sitron 

  1 grønt eple

  1 dl eplejuice

  3 ss yoghurt naturell

  Linken på forrige innlegg er forresten fikset nå, så bare å stemme i vei hehe ❤︎ HER

  Aurora Arnoldsen

  Lever livet midt i Oslo by. Keep up!!

  Search

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no