hits

Aurora Arnoldsen

Grenlands brudepar

  • 31.01.2018, 18:31

Takktakktakk for alle støttende og oppmuntrende meldinger etter forrige innlegg. Selvom jeg hadde noen tanker om hvordan respons jeg ville få er det utrolig hyggelig og inspirerende å høre at min story kan hjelpe andre. Veldig spennende å høre deres stories om tidligere sykdom og veien ut og - wow!! Skjønner også godt at mange har forskjellige erfaringer i forhold til å skulle dele så åpent om egen helse, men jeg tenker at dette er grunnen til at vi trenger ennå mer åpenhet rundt nettoppp temaer som angst. I løpet av livet vil faktisk nesten alle kjenne noen, være sammen med noen eller få angst selv. Jeg tror åpenheten gjør det lettere å kjenne igjen symptomer tidligere så man kan slippe og gjøre som meg; grave seg dypere ned i angsten ved å isolere seg i et år, før man faktisk finner ut av at man ikke klarer å komme seg tilbake til livet uten hjelp. Det er egentlig grunnen til at jeg velger å dele og fortsette å dele åpent rundt det når jeg står midt i situasjonen istedenfor å dele etter jeg forhåpentligvis har kommet meg på bena igjen. Det er virkelig en kamp, men en kamp verdt å ta! Angst definerer deg ikke på noen som helst måte som person. 

 

Men jo! Tidligere i dag dro Daniel og jeg sammen med Andreas til Ekeberg for å skyte noen bilder til en bryllups konkurranse som kjøpesenteret Amfi Brotorvet har. Greia er at man melder seg på med et bilde også er det paret med flest likes på det bildet som blir Grenlands brudepar 2018 og vinner gaver fra senteret til 25 000 kr. Ganske morsom konkurranse! 

Dette bilde deltar vi med og man kan stemme frem til 17.februar så om du vil stemme på oss HER hadde det vært veldig gøy!! ❤︎ Bare klikk på linken og så bidrag og så klikker du liker i høyre hjørne på bilde. 

Levd i en løgn

  • 30.01.2018, 15:40

Latteren. Praten. Bunader. Flagg. Maten. Alle koser seg. Men uroen i kroppen er der. Jeg blir svimmel. Klump i magen. Får ikke puste. Tror jeg blir syk. Må ut. Må hjem. 

Alle prøvene tyder på ME, men jeg måtte henvises til flere leger for å stille diagnosen. Alle prøvene har vært fine. Ingen skjønner hvorfor dette skjer med meg. Jeg skulle jo liksom ha alle forutsetninger til å klare meg på alle områder i livet. 

«Jeg må bare hvile. Kroppen og hodet. Jeg kommer til å bli dårligere om jeg anstrenger meg for mye. Jeg er ikke anspent - jeg trenger bare å hvile.  Jeg isolerer meg ikke - jeg trenger bare å hvile. Jeg er ikke psykisk syk - jeg trenger bare å hvile. Jeg er ikke redd for verden - jeg trenger bare å hvile». 

Alle de ubesvarte spørsmålene som surrer rundt i hodet. Alle tankene om at denne sykdommen aldri kommer til å ta slutt. Når startet egentlig ting å bli sånn som dette. Når begynte jeg å ha konstante smerter i hele kroppen. Skjelvingene på hendene som aldri stopper. Dunkende hodepine. 

Skal kjøpe inn til middag. Jeg måtte bare sminke meg litt før jeg dro. Måtte bare finne noe å ha på meg. Som tilfeldigvis tok to timer. 

Er jo ikke redd for å ta trikken. Unngår det bare så mye som mulig fordi det er trangt, for mye mennesker - for nært.  Tanken på at noen skal stirre på meg - for lenge. Stresset. Klumpen i magen. Uroen i kroppen akkurat som om noe fælt skal skje. Følelsen av å bli kvelt. 

«Hvordan er formen din for tiden?» . Jeg har det bra, må bare hvile er alltid svaret. Tankene om at jeg kommer til å få smerter i kroppen om jeg pusher meg og blir med på ting. Ting jeg egentlig alltid har elsket og gledet meg til. Hvor likegyldig jeg har blitt til de samme tingene skremmer meg. Redselen for at jeg kommer til å kjenne på influensafølelsen, bli liggende i senga hele dagen etter - i et mørkt rom - med ørepropper - og hangoverfølelsen.

Det lukter øl. Jeg og alle rundt meg synger med til sangene som dunker i spektrum. Ingen merker det som skjer inni meg. Hjertet dunker fortere, så fort at jeg tror noe farlig holder på å skje. Hendene skjelver for mye til å kunne knytte nevene sammen. Jeg får ikke puste. Alt rundt meg går i sakte film. Jeg må ut derifra. Nå dør jeg. Tusen tanker rundt i hodet før jeg klarer å puste dypt inn og ut og den slipper taket. 

Ingen ser det. Ingen vet noe.  

Det var ikke første gang det skjedde, men for første gang skjønte jeg hva som skjedde. 

Hvem er jeg?

  • 29.01.2018, 15:06

okei, dette hørtes veldig deep ut, but it`s not hahaha.. Tenkte rett og slett å lage en litta guide med noen basics og fun facts om meg så dere kan bli litt bedre kjent med meg og hvem jeg er. Så here it goes..

 

1. Har Bodd i Oslo i litt over 3 år nå og trives så utrolig godt. Akkurat nå bor jeg med to venninner som er som ekstra søstre for meg. Superheldig med dem!!

2. Er veldig glad i å lage god mat. Mat generelt hehe. MEN Jeg har cøliaki. Har hatt det siden jeg var 12 år og har egentlig blitt veldig vandt til hva jeg kan spise og ikke. Kommer til å dele litt oppskrifter her så glutenfree inspo it is woho 

3. klisjè alarm hehe. Jeg er forlovet med the love of my life og min beste venn - Daniel Aarsland, som også bor i Oslo. Han er fotograf så nesten alle bildene av meg er jeg så heldig at han tar og redigerer for meg. 

4. Er ekstremt rastløs. Noe må skje til enhver tid og jeg har alltid tusen ideer på gang. Har derfor utrolig mange hobbyer som resulterer i at jeg aldri får tid til å bli ordentlig god i bare en av dem. Alt av musikk, mat, sminke, mote, gitar og tegning er ting jeg slapper av med og digger. Spennende å se hvor denne bloggen ender. Gi meg gjerne tips til hva som helst av ting du vil lese om og se!!

5. ELSKER tatoveringer. Har syv til nå og ingen planer om å slutte. Man blir hekta for sure 

6. For tiden studerer jeg ikke og har heller ingen jobb fordi jeg har vært mye syk det siste året. Kommer til å dele mer om dette snart. 

7. Er tidenes største rydde og vaskefrik. Tuller ikke - er allergisk mot rot!! Om jeg ser noen mister en liten smule eller drypper vann fra et glass på gulvet får jeg ikke ro i sjela før jeg vet at det har blitt tørket opp. 

8. Vil ikke si jeg hater å lese, men har omtrent aldri lest en bok. Tror nok rastløsheten og min dårlige konsentrasjon spiller mye inn på det. En morsom greie er at mitt andre år i Oslo studerte jeg markedsføringsledelse på BI. Leste ikke en eneste pensumbok og det endte med at pappa leste alle bøkene mine og lærte meg opp (på telefon fra Porsgrunn). Tross alt besto jeg faktisk året med ganske greie karakterer. Shoutout til pappa!! og takk Gud for klisterhjerne. 

9. Min background er at jeg vokste opp i den lille sommerbyen Brevik i Porsgrunn, med mamma, pappa, lillesøster og storebroren min.

10. Det beste jeg vet er å ha kontroll på alt rundt meg, samtidig som jeg er en veldig lite tilstedeværende person. Beste komboen.. Er hun som går i sin egen verden og går på alle. Asså folk må svinge unna fordi jeg som oftest bare går rett frem uten å tenke på at det faktisk finnes andre mennesker rundt meg, uavhengig om jeg går med mobil i hånda eller ikke. Watch out haha

 

Ha en fin mandag alle!!

Søndagschill

  • 28.01.2018, 18:11

Jakka - ZARA // Bukse - Monki // Genser - HER // Sko - HER

Idag tidlig dro jeg i kirka mi Hillsong på Grünerløkka. Digg måte å starte dagen på å bli tvunget opp og være litt sosial! Søndag er faktisk min favoritt dag å gå rundt i Oslo. Elsker den avslappende stemningen i gatene og måten det virker som alle har mye bedre tid på. Og når det i tillegg er sol - wii

Bylørdag

  • 27.01.2018, 21:33

Kåpe - Monki // Sko - Dr.Martens // Bukser - HER

Dagens shots fra gåturen med kjæresten til Tjuvholmen. Oslo trengte litt sol nå - digg!! 

Om meg

  • 26.01.2018, 23:46

Heyyy - jeg er Aurora Christina Arnoldsen. En 22 år gammel livsnyter og drømmer, født og oppvokst i Porsgrunn, men har bodd i Oslo siden 2014. Bor currently midt i Oslo sentrum med de to fineste venninnene. På bloggen deler jeg ærlig om oppturer, nedturer og alt livet i byen har å by på. Keep up!!

// Alle bilder av meg er både tatt og redigert av kjæresten min, Daniel Aarsland. 

 

A

Aurora Arnoldsen

Lever livet midt i Oslo by. Keep up!!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no