hits

Aurora Arnoldsen

 • DIY
 • DIY : shellac

  • 02.02.2018, 19:31

  I fjor var jeg en av dem som var avhengig av å fikse neglene mine i salong minst en gang i mnd. Alt fra shellac til forlengelse av neglene. Men når helsen min gjorde det mye mer stress for meg å skulle ha faste timer jeg måtte dra på i tilegg til at det ble dyrt etterhvert, måtte jeg finne på et alternativ. For en stund siden gjorde jeg et kjapt søk på FINN og fant en UV-lampe til 200kr. Kjøpte også et kit fra sensationail med en gel primer, en lakk som gjør din vanlige neglelakk om til shellac og en top coat. Det er faktisk alt man trenger og det er mye mindre stress å gjøre det hjemme enn det kanskje virker som!! 

  Aller først filer jeg neglene på overflaten. Lakken sitter mye bedre og lenger om du gjør det.  

  1. Start med å påføre gel primer i et tynt lag på alle neglene. Denne tørker med en gang. 

  2. Lakk neglene med to lag vanlig neglelakk i fargen du vil ha. La det lufttørke.

  3. Påfør et tynt lag med polish to gel lakken på den ene hånden og la den tørke en runde i UV-lampen. Gjør det samme på motsatt hånd.

  4. Gjør det samme med gel top coaten; lakk alle neglene på den ene hånden, la hånden tørke en runde i UV-lampen og gjenta på motsatt hånd. 

  Etter dette pleier jeg å tørke neglene to runder til i UV-lampen på annenhver hånd for å være sikker på at det blir tørt. Vet egentlig ikke hvorfor, men avslutter alltid med å tørke av alle neglene med en sminkeserviett. Føler jeg får tørket av alt av smuss og sånn så neglene blir helt glatte. Og til slutt håndkrem! 

  For å fjerne lakken heller jeg bare Aceton i en liten skål og sitter med neglene i skålen i sirka 10min. Da er det veldig lett å bare file av det lille som er igjen av neglelakk-rester. Aceton får du kjøpt på apoteket. 

  Vipps klar for fredagen! God helg alle ❤︎

  Aurora Arnoldsen

  Lever livet midt i Oslo by. Keep up!!

  Search

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no