hits

Aurora Arnoldsen

Bryllupsplanlegging: dress og kjole

  • 09.02.2018, 20:31

Å skulle prøve å henge mindre med Daniel i perioden nå når vi er forlovet var visst lettere sagt enn gjort. De teoriene jeg hadde om hva vi måtte fikse før vi forlovet oss døde sakte men sikkert allerede de to første ukene. Fant fort ut at det er myye mer å tenke på enn hvem som skal være forlovere og hvordan kjole jeg vil ha, shit! SÅ idag var oppdraget vårt en av de store tingene på lista, nemlig dressen! Vi fant fort ut at VOLT var stedet å dra og med hjelpen til flinkeste Nicoline ble vi fort enige. Han fikk alt han trengte der og både Daniel og jeg kunne vel ikke vært mer fornøyd egentlig. Så at vi kan krysse både den og kjole av på lista nå er veldig deilig. Å krysse av på lister må være sånn topp tre av ting som gir meg ro i sjela. Har faktisk en egen app til å lage lister og krysse av (For de som er interresert i sånt da hahaha). 

Liiiten sneak peak, hehe.

Resten av kvelden trenger vi bare å slappe av, selv om jeg mest sannsynlig ikke klarer å la være å planlegge litt andre detaljer til bryllupet. Okeida planlegging er også med på topp tre lista hahah! 

Ha en fin fredag ❤︎

Bryllupsplanlegging

  • 07.02.2018, 18:32

Så fort Daniel var ferdig på jobb idag dro vi rett til Heimatt for å planlegge litt til brylluppet vårt. Det er en veldig koselig kafè som er laget for å gi deg følelsen av at du sitter hjemme i din egen stue. Digger konseptet! I tillegg har de flere typer kaffe, te og diverse yoghurter med GLUTENFRI müsli. Haha ble overlykkelig!! Tror ikke noen som tåler gluten kan forstå den gleden av å være ute og finne en kafè som har baguetter og andre lunsjretter glutenfritt. 

Startet ganske dårlig med at det kun var ledig på et bord hvor det allerede satt noen litt for close til at jeg klarer å konsentrere meg ordentlig og slappe av. Men vi slapp heldigvis å dra da noen andre gikk før oss og jeg fikk kapret to digge lenestoler. Kjente at etter å ha brukt nesten 5 timer hjemme på å designe og endre på ideer til invitasjoner var det deilig å få hans mening om det. Som oftest er det bare "okei, vi gjør det bare sånn" også blir vi ferdig. Ah - av og til skulle jeg ønske jeg hadde hodet til en mann haha. 

Når jeg fant ut at Marie - en av mine nærmeste venninner satt rett rundt hjørnet og catchet oss i å ha tidenes shoot. Haha no shame!

Asså for et koselig sted!! Anbefaler å ta turen om du ikke har vært der. Om du vil ha plass i en sofa eller i de gode stolene er det nok smart å ikke komme i tretiden som vi som vi gjorde though. Ganske fullt av folk for det er relativt nytt og populært! 

Aurora Arnoldsen

Lever livet midt i Oslo by. Keep up!!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no