hits

Aurora Arnoldsen

Forventninger 

  • 13.02.2018, 16:01

Gårsdagen med jentene var så vellykket og hyggelig, men det tok hele formiddagen alene idag for å komme meg til hektene igjen. Så brått fikk jeg nå veldig dårlig tid på å dusje og fikse meg. Fjernet i tillegg shellac`en igår uten å ta på ny. Noe jeg egentlig har lovet meg selv å aldri gjøre fordi jeg vet det ikke går en dag uten at jeg har alt for dårlig tid til ting jeg må rekke. Og hver gang ender jeg opp med å utsette avtaler for å rekke alle småting som det istedet. Jeg vet - luksusproblemer. 

Det verste med det er alle forventningene. De forventningene jeg vet ikke er der, men som allikevel er der for meg - i form av tanker. Tanker like reelle som alle andre tanker som faktisk er reelle. De tankene som forteller meg at alle andre har forventninger til meg på måter som de selv kanskje ikke noensinne har tenkt over. Komplisert hjerne, I know! 

Daniel kom nettopp til meg for å spise litt før vi drar til byen for å henge med litt av familien hans som er på besøk i Oslo noen dager. Koselig! Og nå må vi bokstavelig talt løpe!! 

 

Aurora Arnoldsen

Lever livet midt i Oslo by. Keep up!!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no