hits

Aurora Arnoldsen

måtte det skje nå

  • 12.02.2018, 16:57

Ikveld får vi besøk av en jentegjeng for å ha en liten avskjedsfest før en av jentene flytter til Australia for å studere. Veldig veldig koselig og det var også grunnen til at jeg fant ut at det var en god idè å støvsuge kjapt. Det som er greia er at forlovelsesringen min ligger som regel rett ved siden av senga når jeg ikke har den på. Må liksom vite hvor jeg har den for jeg er for fjern til å stole på at jeg ikke mister den hvis ikke. Siden den lå der var jeg så sjukt fokusert på at jeg ikke skulle støvsuge den. Å finne ut av hvordan man får den ut av støvsugeren igjen er det siste jeg vil bruke tid på idag. Så det jeg presterer å gjøre i stedet er å dunke støvsugeren borti vinduskarmen uten å legge merke til at jeg gjør det og at flere av neglelakkene som står der faller ned. Og selvfølgelig støvsuger jeg den ene. Haha BUU! Så nå sitter jeg å googler hvordan man åpner støvsugerposer da. Tidenes start på uka, woho! 

Men jo! Kanskje veldig sen lunsj men disse pannekakene måtte testes!! Fant denne oppskriften som jeg skulle halvere for å lage en liten porsjon. Hver eneste gang jeg skal det så prøver jeg å ikke glemme at jeg halverer, men alltid så er det en av ingrediensene jeg blir litt for ivrig med og så må jeg lage full oppskrift. Så det skjedde jo nå og. Men å ha ekstra av denne pannekakerøra gjør ikke så mye, for disse var altfor gode! Man må kjøpe inn litt ekstra som blåbær og cottage cheese til disse, men det er verdt det. 

Du trenger: 

4 ss cottage cheese

2 egg 

1 banan 

100 g ferske blåbær 

0,5 ts salt 

1 ts bakepulver 

4 ss havregryn 

4 ss lys glutenfri melmix 

1 dl laktosefri melk 

2 ss smør 

smør til steking 

Bland alt sammen med foodprosessor for å unngå masse klumper. La røra svelle i typ 15min og stek dem på middels varme. Avkjøl dem litt før du spiser de så de får stivnet litt. 

Egentlig helt sjukt, men vi har ennå ikke gått til innkjøp av vekt her i leiligheten. Ihvertfall ikke som jeg vet om, haha! Så da målte jeg bare sånn sirka i spiseskjeer. Om du vil ha mer nøyaktige mål, sjekk ut oppskriften til Tine! Glemte også å kjøpe lettmelk og brukte laktosefri melk med 0,7% fett istedet. Så derfor kompenserte jeg med 2 ss smør i røra.  

Ser det ikke digg ut? ❤︎

Aurora Arnoldsen

Lever livet midt i Oslo by. Keep up!!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no