hits

Aurora Arnoldsen

brent pizza

  • 10.02.2018, 20:28

Skulle egentlig bli hjemme ikveld med jentene som kommer til oss, men i siste liten ble det for mye å takle med en gjeng så jeg dro til Daniel og de for å få slappet ordentlig av med han. Hater hvordan jeg kan være så klar for å henge, men brått snur følelsene rundt det helt og da er det ikke noe annet å gjøre enn å trekke meg tilbake og lytte til kroppen. I hvertfall til en hvis grad. Jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre enn med girlsa jeg bor med. Men asså er det en ting jeg trenger og gleder meg veldig til ved å flytte ut er det forutsigbarheten og kontrollen man har når man ikke bor med venner. Jeg flytter sammen med Daniel nå når vi gifter oss i august så jeg nyter virkelig det siste halvåret mitt på Grønland!! Samtidig som tiden også ikke kan gå fortere. 

Vi bruker ofte den ferdige glutenfri pizzabunnen fra schär som er veldig god til å koste typ 20kr. Det er to bunner i en pakke og. Om du har dårlig tid eller bare er lat som oss anbefales den!! 

Vi satt ovnen på feil grader og greide å brenne pizzaen da. Haha this day <3<3 Min første reaksjon var selvfølgelig å ringe foodora å bestille ny, men Daniel er den mest fornuftige av oss. Med litt ekstra rømmedressing fikk han overtalt meg til å spise den allikevel. Tror vi aldri har en helt vanlig kveld uten at noe ikke går etter planen, men jeg elsker det.  

CamyReed

10.02.2018 kl. 21:48
Det beste er ofte når ting ikke går etter planen:-) Bra dere fikk spist pizza likevel:-) Ha en strålende helg videre

Aurora Arnoldsen

10.02.2018 kl. 22:55
CamyReed: Så enig!! Du også <3
Aurora Arnoldsen

Lever livet midt i Oslo by. Keep up!!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no