hits

Aurora Arnoldsen

Bryllupsplanlegging

  • 07.02.2018, 18:32

Så fort Daniel var ferdig på jobb idag dro vi rett til Heimatt for å planlegge litt til brylluppet vårt. Det er en veldig koselig kafè som er laget for å gi deg følelsen av at du sitter hjemme i din egen stue. Digger konseptet! I tillegg har de flere typer kaffe, te og diverse yoghurter med GLUTENFRI müsli. Haha ble overlykkelig!! Tror ikke noen som tåler gluten kan forstå den gleden av å være ute og finne en kafè som har baguetter og andre lunsjretter glutenfritt. 

Startet ganske dårlig med at det kun var ledig på et bord hvor det allerede satt noen litt for close til at jeg klarer å konsentrere meg ordentlig og slappe av. Men vi slapp heldigvis å dra da noen andre gikk før oss og jeg fikk kapret to digge lenestoler. Kjente at etter å ha brukt nesten 5 timer hjemme på å designe og endre på ideer til invitasjoner var det deilig å få hans mening om det. Som oftest er det bare "okei, vi gjør det bare sånn" også blir vi ferdig. Ah - av og til skulle jeg ønske jeg hadde hodet til en mann haha. 

Når jeg fant ut at Marie - en av mine nærmeste venninner satt rett rundt hjørnet og catchet oss i å ha tidenes shoot. Haha no shame!

Asså for et koselig sted!! Anbefaler å ta turen om du ikke har vært der. Om du vil ha plass i en sofa eller i de gode stolene er det nok smart å ikke komme i tretiden som vi som vi gjorde though. Ganske fullt av folk for det er relativt nytt og populært! 

Jernbanefrua..

07.02.2018 kl. 18:51
Så veldig koselig ut :-))
Aurora Arnoldsen

Lever livet midt i Oslo by. Keep up!!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no