hits

Aurora Arnoldsen

Grenlands brudepar

  • 31.01.2018, 18:31

Takktakktakk for alle støttende og oppmuntrende meldinger etter forrige innlegg. Selvom jeg hadde noen tanker om hvordan respons jeg ville få er det utrolig hyggelig og inspirerende å høre at min story kan hjelpe andre. Veldig spennende å høre deres stories om tidligere sykdom og veien ut og - wow!! Skjønner også godt at mange har forskjellige erfaringer i forhold til å skulle dele så åpent om egen helse, men jeg tenker at dette er grunnen til at vi trenger ennå mer åpenhet rundt nettoppp temaer som angst. I løpet av livet vil faktisk nesten alle kjenne noen, være sammen med noen eller få angst selv. Jeg tror åpenheten gjør det lettere å kjenne igjen symptomer tidligere så man kan slippe og gjøre som meg; grave seg dypere ned i angsten ved å isolere seg i et år, før man faktisk finner ut av at man ikke klarer å komme seg tilbake til livet uten hjelp. Det er egentlig grunnen til at jeg velger å dele og fortsette å dele åpent rundt det når jeg står midt i situasjonen istedenfor å dele etter jeg forhåpentligvis har kommet meg på bena igjen. Det er virkelig en kamp, men en kamp verdt å ta! Angst definerer deg ikke på noen som helst måte som person. 

 

Men jo! Tidligere i dag dro Daniel og jeg sammen med Andreas til Ekeberg for å skyte noen bilder til en bryllups konkurranse som kjøpesenteret Amfi Brotorvet har. Greia er at man melder seg på med et bilde også er det paret med flest likes på det bildet som blir Grenlands brudepar 2018 og vinner gaver fra senteret til 25 000 kr. Ganske morsom konkurranse! 

Dette bilde deltar vi med og man kan stemme frem til 17.februar så om du vil stemme på oss HER hadde det vært veldig gøy!! ❤︎ Bare klikk på linken og så bidrag og så klikker du liker i høyre hjørne på bilde. 

Aurora Arnoldsen

Lever livet midt i Oslo by. Keep up!!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no