hits

Aurora Arnoldsen

Hvem er jeg?

  • 29.01.2018, 15:06

okei, dette hørtes veldig deep ut, but it`s not hahaha.. Tenkte rett og slett å lage en litta guide med noen basics og fun facts om meg så dere kan bli litt bedre kjent med meg og hvem jeg er. Så here it goes..

 

1. Har Bodd i Oslo i litt over 3 år nå og trives så utrolig godt. Akkurat nå bor jeg med to venninner som er som ekstra søstre for meg. Superheldig med dem!!

2. Er veldig glad i å lage god mat. Mat generelt hehe. MEN Jeg har cøliaki. Har hatt det siden jeg var 12 år og har egentlig blitt veldig vandt til hva jeg kan spise og ikke. Kommer til å dele litt oppskrifter her så glutenfree inspo it is woho 

3. klisjè alarm hehe. Jeg er forlovet med the love of my life og min beste venn - Daniel Aarsland, som også bor i Oslo. Han er fotograf så nesten alle bildene av meg er jeg så heldig at han tar og redigerer for meg. 

4. Er ekstremt rastløs. Noe må skje til enhver tid og jeg har alltid tusen ideer på gang. Har derfor utrolig mange hobbyer som resulterer i at jeg aldri får tid til å bli ordentlig god i bare en av dem. Alt av musikk, mat, sminke, mote, gitar og tegning er ting jeg slapper av med og digger. Spennende å se hvor denne bloggen ender. Gi meg gjerne tips til hva som helst av ting du vil lese om og se!!

5. ELSKER tatoveringer. Har syv til nå og ingen planer om å slutte. Man blir hekta for sure 

6. For tiden studerer jeg ikke og har heller ingen jobb fordi jeg har vært mye syk det siste året. Kommer til å dele mer om dette snart. 

7. Er tidenes største rydde og vaskefrik. Tuller ikke - er allergisk mot rot!! Om jeg ser noen mister en liten smule eller drypper vann fra et glass på gulvet får jeg ikke ro i sjela før jeg vet at det har blitt tørket opp. 

8. Vil ikke si jeg hater å lese, men har omtrent aldri lest en bok. Tror nok rastløsheten og min dårlige konsentrasjon spiller mye inn på det. En morsom greie er at mitt andre år i Oslo studerte jeg markedsføringsledelse på BI. Leste ikke en eneste pensumbok og det endte med at pappa leste alle bøkene mine og lærte meg opp (på telefon fra Porsgrunn). Tross alt besto jeg faktisk året med ganske greie karakterer. Shoutout til pappa!! og takk Gud for klisterhjerne. 

9. Min background er at jeg vokste opp i den lille sommerbyen Brevik i Porsgrunn, med mamma, pappa, lillesøster og storebroren min.

10. Det beste jeg vet er å ha kontroll på alt rundt meg, samtidig som jeg er en veldig lite tilstedeværende person. Beste komboen.. Er hun som går i sin egen verden og går på alle. Asså folk må svinge unna fordi jeg som oftest bare går rett frem uten å tenke på at det faktisk finnes andre mennesker rundt meg, uavhengig om jeg går med mobil i hånda eller ikke. Watch out haha

 

Ha en fin mandag alle!!

Storebror

30.01.2018 kl. 00:53
Ønsker å lese litt mer om storebror. 😂 men for en spennende blogg, denne skal jeg følge! Du virker utrolig ærlig og ser utrolig bra ut, gleder meg til å lese mer og bli bedre kjent med deg! 😘

Aurora Arnoldsen

30.01.2018 kl. 08:54
Storebror: Haha herlig!!
Aurora Arnoldsen

Lever livet midt i Oslo by. Keep up!!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no